8,8

7117 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 6 m3 tuinafval

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 6 m3 tuinafvalcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering 

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 6 m3 Tuinafval

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

6 m3 Tuinafval

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 239,99

 
239,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Container past op een parkeerplaats

 

Toegestaan in een tuinafval container

Een tuinafvalcontainer container is bestemd voor het snoeiafval dat vrijkomt uit de tuin, ook voor struiken, bladeren en takken is de snoeiafval container geschikt voor je klus.

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)

Niet toegestaan in een tuinafval container

Het afvoeren van bijvoorbeeld dikke boomstammen en grond is niet toegestaan in onze tuinafvalcontainer, hiervoor hebben wij andere speciale containers. 

 • Grond
 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overig vervuiling

Meer informatie

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

6m3 Container tuinafval huren

Heb je een klus op de planning staan waarvoor je een tuinafval container van 6m3 kunt gebruiken? Dan zit je goed bij Regiocontainer! Je kunt bij ons een container huren voor diverse afvalstromen. Daarnaast bieden wij je ook een ruime keuze in formaten. Dankzij ons uitgebreide aanbod vind je altijd de juiste container voor jouw klus.

Een chauffeur van Regiocontainer komt je tuinafval container van 6 m3 plaatsen met een zogeheten portaal vrachtwagen. Om de container goed en veilig neer te kunnen zetten, hebben wij een ruimte ter grootte van minimaal 2 parkeerplaatsen nodig. De container zelf neemt 1 parkeerplaats in beslag. Twijfel je of er genoeg ruimte is om een tuinafval container van 6m3 bij je te plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zoeken graag met je naar een oplossing.

Heb je een klus van gemiddeld formaat? Dan heeft een tuinafval container van 6m3 de ideale afmeting. De container heeft een lengte van 365 cm en is 180 cm breed. Met een hoogte van 100 cm heb je voldoende ruimte om al je tuinafval kwijt te kunnen. Je mag de container maximaal 15 tot 20 cm boven de rand beladen. Als je niet zeker weet of een tuinafval container van 6 m3 de goede afmeting heeft, kun je gerust overleggen met één van onze medewerkers. Wij helpen je graag!

In de meeste gevallen heb je voor het plaatsen van een tuinafval container van 6m3 geen vergunning nodig. Er zijn echter een aantal uitzonderingen. Vaak gaat het dan om betaald parkeren-zones. Weet je niet zeker of er bij jou in de buurt regels zijn voor het plaatsen van een container? Onze medewerkers kunnen je negen van de tien keer exact vertellen of je voor een tuinafval container van 6m3 een vergunning nodig hebt!

Bij Regiocontainer geldt voor een tuinafval container van 6 m3 een huurperiode van 6 weken. Ook voor onze andere containers zit deze huurtijd standaard bij de prijs inbegrepen. Weet je vooraf al dat je de container korter of langer nodig hebt? Geen probleem. Bij Regiocontainer leveren we niet alleen all-in pakketten, maar ook maatwerk. Voor je tuinafval container van 6m3 kan de huurperiode eenvoudig aangepast worden aan je wensen. Dat maakt een container huren bij Regiocontainer zo aantrekkelijk!

Heb je je klus geklaard? Dan komen wij je tuinafval container van 6m3 weer ophalen. Wij doen dit altijd zo snel mogelijk, zodat je niet onnodig lang een container voor de deur hebt staan. Standaard word je container aan het einde van de huurperiode opgehaald en geleegd. De kosten voor het sorteren en verwerken van je afval zitten bij de prijs inbegrepen. Wij kunnen ook tussentijds je tuinafval container van 6m3 ophalen en legen. Deze komen wij direct weer terugbrengen zodat je verder kunt met je werkzaamheden.

Heb je je keuze gemaakt en wil je graag een tuinafval container van 6m3 huren bij Regiocontainer? Dat kan! Je kunt online eenvoudig de gewenste container bestellen. Met ons all-in pakket weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Als ons all-in pakket niet passend is, gaan wij voor je op zoek naar een maatwerkoplossing. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan als je een tuinafval container van 6 m3 wilt huren bij Regiocontainer.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld
H.J Hut 13-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}