8,8

7117 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 6 m3 grofvuil

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering grofvuilcontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering 

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 6 m3 Huisraad (afval)

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

6 m3 Huisraad (afval)

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 399,99

 
399,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Container past op een parkeerplaats

 

Toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij opruim- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen door elkaar gemengd in de container zitten. 

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc

Niet toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij het opruimen- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen niet afgevoerd worden in een grofvuil container.

 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materia4al
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen / boxspingbodem
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 • Zand en grond

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

6m3 Container grofvuil huren

Heb je voor je klus een grofvuil container van 6 m3 nodig? Dan ben je bij Regiocontainer aan het juiste adres! Je kunt bij ons een grofvuil container huren in diverse afmetingen. Wij hebben voor iedere klus een geschikt formaat!

Je kunt eenvoudig online een grofvuil container van 6m3 huren bij Regiocontainer. Wij bieden all-in pakketten voor een scherpe prijs. Met deze complete pakketten kom je achteraf niet voor verrassingen te staan! Naast de standaard leveringen zijn ook maatwerkoplossingen mogelijk bij ons. Wil je voor vandaag of morgen nog een grofvuil container van 6 m3 huren? Ook dan kunnen wij je in veel gevallen helpen! Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Bij Regiocontainer gaan wij voor een grofvuil container van 6 m3 uit van een huurperiode van 6 weken. Deze duur zit inbegrepen in onze all-in pakketten. Als je vooraf al weet dat de werkzaamheden korter of langer duren, dan kun je dit aangeven. Wij passen onze diensten zo veel mogelijk aan jouw wensen aan. Je kunt voor een grofvuil container van 6 m3 de huurperiode zelfs tijdens het klussen nog aanpassen. Dat maakt een container huren bij Regiocontainer wel erg aantrekkelijk!

Bij Regiocontainer hebben we ervaren chauffeurs in dienst om je grofvuil container van 6m3 te plaatsen. Dit gebeurt met een portaal vrachtwagen. Om de plaatsing zo snel en veilig mogelijk te laten verlopen, is er een ruimte ter grootte van minimaal 2 parkeerplaatsen nodig. De container zelf past op 1 parkeerplaats. Als je te weinig ruimte hebt om een grofvuil container van 6m3 te plaatsen, kun je gerust contact met ons opnemen. Onze experts denken graag mee over een oplossing.

In sommige gevallen heb je voor een grofvuil container van 6m3 een vergunning nodig. Vooral in betaald parkeren-gebieden kan dit aan de orde zijn. Wij raden je altijd aan om voorafgaand aan de huurperiode de regels in je gemeente te controleren. Dit kun je doen bij je gemeente zelf, maar ook bij Regiocontainer. Onze medewerkers kunnen je 9 van de 10 keer exact vertellen of je voor het huren van een grofvuil container van 6m3 een vergunning nodig hebt.

Bij Regiocontainer heeft een grofvuil container van 6m3 een bescheiden afmeting, waardoor deze weinig ruimte inneemt. Dat betekent echter niet dat je er ook weinig afval in kwijt kunt. Met een lengte van 365 cm en een breedte van 180 cm biedt deze container voldoende plaats voor het afval van een klus van gemiddelde grootte. Twijfel je of een grofvuil container van 6m3 de juiste afmeting heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers geven je graag advies.

Wij komen standaard na 6 weken je grofvuil container van 6m3 ophalen. Zit je container eerder vol? Dan kunnen wij deze ook tussentijds ledigen voor je. De volle container wordt dan vervangen door een lege, zodat je direct door kunt gaan met je werkzaamheden. Als je eerder of later klaar bent kunnen wij de grofvuil container van 6m3 ook ophalen op een ander moment. Bij Regiocontainer leveren wij diensten op maat!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld
H.J Hut 13-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}