8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 6 m3 grond

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 6 m3 grondcontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 6 m3 Zand en Grond

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

6 m3 Zand en Grond

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 479,99

 
479,99
Morgen aan huis geleverd
 
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Container past op een parkeerplaats

Dit product is (tijdelijk) telefonisch te bestellen.

Toegestaan in een grond container

Een grondcontainer is bestemd voor allerlei visueel schone soorten grond, zand, aarde en graszoden.

 • Visueel schone grond
 • Graszoden
 • Zand
 • Tuinaarde

Niet toegestaan in een grond container

Niet toegestaan in een grondcontainer zijn overige afvalstromen. Heeft u toch overige afvalstromen die u wilt afvoeren in een grondcontainer dan adviseren we u contact op te nemen met onze klantenservice. Telefonisch bespreken we dan de mogelijkheden.

 • Puin / steen
 • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
 • Boomstronken of wortels
 • Overige vervuiling

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

Container grond 6m3 huren

Als je tuin flink omgespit moet worden, komen daar vaak grote hopen grond bij kijken. Met een grond container van 6m3 kun je deze aarde eenvoudig opslaan, wat je alle ruimte geeft om door te werken. Ook voor andere afvalstromen vind je in ons ruime aanbod de juiste afvalbak. De grond en zand afvalbakken zijn in verschillende groottes verkrijgbaar.

Wil je voor je project snel een grond container van 6m3 huren? Dan komt Regiocontainer als geroepen! Vandaag bestellen betekent standaard dat de container de volgende werkdag al bezorgd kan worden. Sterker nog, als je ons belt met het bericht dat je de bak vandaag nog nodig hebt, is ook dat een mogelijkheid! Dit is één van de vele redenen waarom een container huren bij Regiocontainer zo populair is. Kijk voor alle mogelijkheden rondom een grond container van 6m3 huren op onze website.

Eén van de vele mogelijkheden voor je tuinproject is het huren van een grond container met een 6m3 afmeting. Deze is 365 cm lang en 180 cm breed. De hoogte van de bak is 100 cm. Komt een grond container van 6m3 qua afmeting niet overeen met wat je nodig hebt voor je klus? Dan kun je bij Regiocontainer altijd een grondcontainer huren van een maatje groter of kleiner. Bekijk ons ruime assortiment online voor alle formaten in ons aanbod.

Onze chauffeur heeft twee parkeerplekken nodig om de grond container van 6m3 te plaatsen. Dit doet hij met een portaal vrachtwagen, die qua afmetingen overeenkomt met die van een vuilnisauto. De bak zelf neemt de plek van één parkeerplaats in beslag. Denk je dat je voor de plaatsing van de container niet genoeg ruimte hebt? Neem dan gerust contact op met Regiocontainer. Samen met jou bekijken we of een grond container van 6m3 plaatsen toch nog mogelijk is.

Als je bij Regiocontainer kiest voor een grond container van 6m3, rekenen wij een huurperiode van zes weken. Dit is onze standaard en deze is bij de totaalprijs inbegrepen. Het kan natuurlijk zo zijn dat je de afvalbak langer of korter nodig hebt en dat je hier vooraf al weet van heeft. Geef dit dan gerust aan, zodat we de periode van huur kunnen aanpassen. Ben je sneller klaar dan verwacht? Ook dan kan voor je grond container van 6m3 de huurperiode eenvoudig worden ingekort.

Is de klus geklaard en je container vol? Dan komen we je grond container van 6m3 ophalen. Wij verwerken en sorteren het afval zelf, zodat je je hierover geen zorgen hoeft te maken. Je kunt je volledig richten op je project. Voor het ophalen is, net als voor plaatsing, een ruimte van twee parkeerplaatsen nodig. Is de huurperiode nog niet afgelopen en wil je verder kunnen gaan met afval opslaan? Dan krijg je de bak terug nadat wij de grond container van 6m3 zijn komen ophalen. Dit doen wij net zo vaak als we van tevoren met je hebben afgesproken.

Meestal heb je voor het plaatsen van een grond container van 6m3 geen vergunning nodig. Dat betekent dat je slechts in enkele gevallen rekening moet houden met speciale toestemming als je op een afvalcontainer huren bij Regiocontainer overgaat. Dit komt voornamelijk voor bij betaald parkeren zones. Wil je zeker zijn dat je voor de plaatsing van een grond container van 6m3 geen vergunning nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}