8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 6 m3 hout

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 6 m3 houtcontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 6 m3 Sloophout

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

6 m3 Sloophout

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 229,99

 
229,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Container past op een parkeerplaats

 

Toegestaan in een hout container

Een houtcontainer is bestemd voor diverse soorten hout, van spaanplaat tot MDF en van laminaat tot keukenkastjes. 

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers

Niet toegestaan in een hout container

Niet toegestaan in een houtcontainer zijn overige afvalstromen. Heb je toch overige afvalstromen die je wilt afvoeren in een houtcontainer dan adviseren we je contact op te nemen met onze klantenservice. Telefonisch bespreken we dan de mogelijkheden.

 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

Container hout huren 6m3

Als je binnenkort gaat beginnen aan een klus waarbij je veel houtafval hebt, kun je bij Regiocontainer een hout container van 6m3 huren. De container kan morgen of zelfs vandaag al bij je op de stoep staan! Ook containers van andere afmetingen kunnen wij snel leveren. Je kunt eenvoudig al je afval kwijt in de houtafval container, zodat het je niet meer in de weg ligt. In bovenstaand overzicht zie je welke materialen je kwijt kunt in de hout container van 6m3.

Je kunt eenvoudig een hout container van 6m3 huren bij Regiocontainer. Via de website kun je direct je container bestellen. Wij leveren standaard pakketten voor een scherpe all-in prijs. Daarnaast kun je ook kiezen voor een oplossing op maat als je een hout container van 6m3 wilt huren bij Regiocontainer. In overleg met onze experts is er bijzonder veel mogelijk. Wij passen de huur van de container volledig aan jouw wensen aan!

Het is verstandig om vooraf te controleren of je voor je hout container van 6m3 een vergunning nodig heeft. Dit is voornamelijk het geval als je in een betaald parkeren-gebied woont. Buiten die zones kan een container vaak gewoon geplaatst worden. De deskundige medewerkers van Regiocontainer hebben veel kennis en kunnen je in 99 van de 100 gevallen vertellen of je voor je hout container van 6m3 een vergunning nodig hebt. Bel ons daarom gerust. Wij helpen je graag.

Voor de meeste klussen van gemiddelde grootte is een hout container van 6m3 afmeting ideaal. Met een lengte van 365 cm en een breedte van 180 cm is deze container ook relatief eenvoudig te plaatsen. De container is 100 cm hoog. Je mag deze maximaal 15 tot 20 cm boven de rand beladen. Is een hout container van 6m3 afmeting niet voldoende en wil je graag een ander formaat container huren? Geen probleem. Bij Regiocontainer vind je altijd een passende container!

Bij Regiocontainer maken we gebruik van een portaalvrachtwagen om je hout container van 6m3 te plaatsen. Het is belangrijk dat dit werk zo goed en veilig mogelijk gedaan kan worden. Daarom heeft de chauffeur een ruimte van tenminste 2 parkeerplaatsen nodig. De container zelf neemt niet meer dan 1 parkeerplaats in beslag. Weet je niet zeker of je genoeg ruimte hebt om een hout container van 6m3 te plaatsen? Onze medewerkers kijken graag met je mee en zoeken indien nodig met je naar een oplossing.

Als je klaar bent met je werkzaamheden, komen wij zo snel mogelijk je hout container van 6m3 ophalen. Wij zorgen voor een goede sortering en verwerking van je afval. Hier heb je geen omkijken meer naar! Normaal gesproken komen wij de hout container van 6m3 ophalen aan het einde van de huurperiode. Zit je container vol en is je klus nog niet af? Dan kunnen wij de container ook tussentijds ledigen. Wij vervangen de volle container voor een lege zodat je werkzaamheden niet onderbroken worden.

Je kunt standaard een hout container van 6m3 voor een huurperiode van 6 weken bij ons bestellen. Wij begrijpen dat deze periode niet voor iedereen passend is. Als je vooraf al weet dat je de container korter of langer nodig hebt, kun je dit direct aangeven. Voor een hout container van 6m3 wordt de huurperiode dan direct aangepast. Kom je er tijdens je werkzaamheden achter dat de periode van 6 weken niet aansluit bij je klus? Dan kun je ook nog tijdens de huurperiode de duur aanpassen!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}