8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 6 m³ puin

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 6 m³ puincontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering 

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur) 

Regiocontainer 6 m3 Schoon Puin

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

6 m3 Schoon Puin

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 189,99

 
189,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Container past op een parkeerplaats

 

Toegestaan in een schoon puin container

Een schoon puin afvalcontainer container is bestemd voor harde steenachtige materialen zoals sanitair, tegels, dakpannen, beton, stenen, etc

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Maximaal 5% zand
 • Gewapend beton

Niet toegestaan in een schoon puincontainer

In een schoonpuin container mogen enkel harde steenachtige materialen afgevoerd worden, afvalstromen zoals gips of gastbeton is geen harde steensoort en mag dus niet in een puincontainer afgevoerd worden. 

 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
 • Asfalt
 • Grove stukken puin vloeibaar beton
 • Dakgrind
 • Overige vervuiling

Meer informatie

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

6 m³ schoonpuin container huren

Voor de afvoer van tegels, keramiek en harde steensoorten heb je veel aan een puincontainer van 6 m³. Hier kun je eenvoudig je afval in opslaan, zodat je alle ruimte hebt om te werken. Ook voor andere afvalstromen vind je bij ons de perfecte opslagplek.

Dankzij onze directe levering kun je bij Regiocontainer snel een puincontainer van 6 m³ huren. Vandaag bestellen betekent dat je morgen de afvalbak al kunt verwachten. Als je de container nóg sneller nodig heeft, ben je bij ons aan het juiste adres. Als je vroeg genoeg belt, kunt je je puincontainer huren en vandaag nog geleverd krijgen! Alle mogelijkheden vind je overzichtelijk terug op onze website. Voor meer informatie over een puincontainer van 6 m³ huren kun je contact opnemen met onze deskundige klantenservice.

Wij komen de puincontainer van 6 m³ plaatsen met behulp van een portaalvrachtwagen. Qua grootte is deze vergelijkbaar met een vuilnistruck. Om de bak zonder problemen te plaatsen, heeft de chauffeur een ruimte van ongeveer twee parkeerplaatsen nodig. Zelf neemt de container slechts één parkeerplaats in beslag. Denk je te weinig ruimte te hebben voor het plaatsen van de afvalbak? Vaak is een container huren dan alsnog mogelijk. De ervaren medewerkers van Regiocontainer kijken graag met je mee om te zien of een puincontainer van 6 m³ plaatsen toch te doen is.

Na voltooing van je klus of het volledig vullen van je bak, komen wij de puincontainer van 6 m³ weer ophalen. We transporteren het puin naar de stortplaats, zodat je sortering en verwerking van het afval aan ons kunt overlaten. Alle kosten hiervoor zitten bij de huurprijs inbegrepen. Voor het ophalen is, evenals voor het plaatsen, de ruimte van twee parkeerplaatsen nodig. Wil je, nadat wij de puincontainer van 6 m³ komen ophalen binnen de huurperiode, verder kunnen gaan met het opslaan van afval? Dan komen wij deze leeg en wel weer bij je terugbrengen.

Standaard rekenen wij voor de puincontainer van 6 m³ een huurperiode van zes weken. Het kan voorkomen dat je vooraf al weet dat je de afvalbak langer of korter nodig hebt. Geef dit dan gerust aan. Samen komen we tot een perfecte oplossing. Door alles vooraf met je vast te leggen, kom je tijdens je klus niet voor verrassingen te staan. Wil je voor een langere of kortere periode een afvalcontainer huren? Dan kan de puincontainer van 6 m³ huurperiode worden aangepast. Ook als je tijdens je klus wijzigingen in de duur van de huur wilt aanbrengen!

Heeft de puincontainer van 6m3 de juiste afmeting voor jouw klus? Dan kun je deze eenvoudig reserveren bij Regiocontainer. De afvalbak is 365 cm lang en 180 cm breed. Met een hoogte van 100 cm heb je flink veel ruimte om afval op te slaan. Heb je in plaats van een puincontainer van 6m3 een andere afmeting voor je afvalbak nodig? Bekijk dan ons ruime aanbod en kies het gewenste formaat uit.

In de meeste gevallen heb je voor de plaatsing van een puincontainer van 6 m³ geen vergunning nodig. Dat is wel mogelijk wanneer je de bak in een betaald parkeren zone wilt hebben staan. Heb je toch het vermoeden dat er speciale toestemming vereist is voor de plaatsing van een container op de door jou gewenste plek? Dan kunnen onze deskundige klantenservice medewerkers je dit vaak direct vertellen. Neem daarom altijd contact met ons op als je twijfelt of je voor een puincontainer van 6 m³ een vergunning nodig hebt.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}