8,8

7091 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Container huren Eindhoven

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

Opslagcontainer huren

 

Huur direct online je opslagcontainer.
Nette, schone, waterdichte 10ft en 20ft opslagcontainers.

 

Levering door heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Ook op zaterdag mogelijk

Bestellen met AfterPay

Flexibele huur 

All-in prijzen

Opslagcontainer huren

10 ft

10 ft Opslag container

Leverbaar vanaf 419,00

 • Lengte 3 m x Breedte 2,5 m x Hoogte 2,5 m
 • Levering door heel Nederland
 • Schone wind en waterdichte opslagcontainers
 • Flexibele huur (per week)
Meer informatie 10 ft Opslag container

20 ft

20 ft Opslag container

Leverbaar vanaf 448,99

 • Lengte 6 m x Breedte 2,5 m x Hoogte 2,6 m
 • Levering door heel Nederland
 • Schone wind en waterdichte opslagcontainers
 • Flexibele huur (per week)
Meer informatie 20 ft Opslag container

 

 

Heeft je inboedel tijdelijk een droog onderkomen nodig? Dan kun je gemakkelijk een opslagcontainer huren bij Regiocontainer.nl. Wij leveren containers voor uiteenlopende doeleinden in heel Nederland. Doordat wij in elke regio aanwezig zijn kunnen we voor elke klant een maatwerk oplossing bieden. Als je een opslagcontainer wilt huren bij ons, bepaal je zelf het formaat van de container en de duur van de huurperiode. Zo betaal je nooit langer voor je container dan nodig is! 

Iedereen kan bij Regiocontainer.nl terecht. Ook als je een opslagcontainer wilt huren als particulier zit je daarom goed bij ons. Deze container is uitermate geschikt als je tijdens een verbouwing of kleinere werkzaamheden spullen veilig op wilt bergen. Voor het afval van de werkzaamheden kun je een handige afvalcontainer huren. Wij hebben verschillende formaten containers zoals de opslag container van 10ft. Ook als je een opslagcontainer wilt huren als particulier of bedrijf, heb je de keuze uit meerdere afmetingen:

Binnenmaten 10 ft container:

Lengte:

295 cm

Breedte:

231 cm

Hoogte:

235 cm

 

Binnenmaten 20 ft container:

Lengte:

590 cm

Breedte:

231 cm

Hoogte:

235 cm

Regiocontainer.nl biedt maatwerkoplossingen voor organisaties. Wij bieden onder andere een opslagcontainer voor bedrijven aan. Dit kan bijzonder handig zijn als je je kantoor gaat verbouwen of goederen wilt opslaan voor ze verplaatst kunnen worden. Wij hebben niet alleen een opslagcontainer, maar kunnen voor bedrijven de complete afvalverwerking regelen. Zo kun je bij ons een rolcontainerof bouwcontainerhuren en deze op vaste dagen laten legen. Op deze manier heb je geen omkijken meer naar je afval en kun je je met een gerust hart focussen op het werk. Als je op zoek bent naar een betrouwbare afvalverwerkingsspecialist zit je goed bij Regiocontainer.nl!

Bij Regiocontainer.nl kun je snel een opslagcontainer huren tegen een vaststaande prijs. Wij leveren je daarvoor een compleet pakket met diensten en producten. Zo nemen we je veel werk uit handen en hoef je straks alleen nog maar je goederen naar de opslagcontainer te verplaatsen. Het pakket voor een all-in prijs is inclusief:

 • De opslagcontainer van je keuze
 • Levering op de gewenste dag en plaats
 • Ophalen op de afgesproken dag
 • Vanaf 1 week huur

  Staat de gewenste periode niet bij de all-in prijzen? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Als wij je wensen hebben voor het huren van een opslagcontainer, laten wij de prijs zo snel mogelijk weten. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Je kunt dan direct met onze afvalexperts overleggen en je wensen voor afvalcontainers.

Heb je een tijdelijke ruimte nodig om goederen en materialen in op te bergen? Dan kun je een opslagcontainer huren bij Regiocontainer. Je bestelt je container gemakkelijk online. Door onze duidelijke all-in prijzen weet je precies waar je aan toe bent. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij kunnen je container van maandag tot en met zaterdag afleveren op de door jouw opgegeven locatie. Containers die vandaag voor twee uur besteld en betaald zijn kunnen zelfs morgen al geleverd worden. Dát is de service van Regiocontainer.nl. Bekijk direct onze website om een opslagcontainer te huren bij Regiocontainer of neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Alles snel en makkelijk geregeld.
Jos Horstink 03-08-2022

Prima service
Anoniem 03-08-2022

goed en makkelijk
Anoniem 01-08-2022

Super geregeld allemaal denken goed mee en communicatie is uitstekend.
L. Wijnaldum 23-07-2022

Snelle reactie en levering goede info verstrekking communicatie.
S Korsten 22-07-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}