Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Opslagcontainer huren

Heeft uw inboedel tijdelijk een droog onderkomen nodig? Dan kunt u gemakkelijk een opslagcontainer huren bij Regiocontainer.nl. Wij leveren containers voor uiteenlopende doeleinden in heel Nederland. Doordat wij in elke regio aanwezig zijn kunnen we voor elke klant een maatwerk oplossing bieden. Als u een opslagcontainer wilt huren bij ons, bepaalt u zelf het formaat van de container en de duur van de huurperiode. Zo betaalt u nooit langer voor uw container dan nodig is!

Opslagcontainer huren particulier

Iedereen kan bij Regiocontainer.nl terecht. Ook als u een opslagcontainer wilt huren als particulier zit u daarom goed bij ons. Deze container is uitermate geschikt als u tijdens een verbouwing of kleinere werkzaamheden spullen veilig op wilt bergen. Voor het afval van de werkzaamheden kunt u een handige afvalcontainer huren. Wij hebben verschillende formaten containers zoals de opslag container van 10ft. Ook als u een opslagcontainer wilt huren als particulier of bedrijf, heeft u de keuze uit meerdere afmetingen:

Binnenmaten 10 ft container:

Lengte:295 cm
Breedte:231 cm
Hoogte:235 cm

 

Binnenmaten 20 ft container:

Lengte:590 cm
Breedte:231 cm
Hoogte:235 cm

 

Als u de container op een parkeerplaats wilt zetten moet u er rekening mee houden dat u twee parkeerplaatsen nodig heeft. Ook het kleinere formaat past niet op één plek door de breedte van de opslagcontainer. Als u de container op de openbare weg plaatst is het daarnaast ook verstandig om goed te controleren of u een vergunning nodig hebt. Zeker als u in een betaald parkeergebied woont kan dit het geval zijn. Onze experts kunnen u hier meer over vertellen.

Opslagcontainer bedrijven

Regiocontainer.nl biedt maatwerkoplossingen voor organisaties. Wij bieden onder andere een opslagcontainer voor bedrijven aan. Dit kan bijzonder handig zijn als u uw kantoor gaat verbouwen of goederen wilt opslaan voor ze verplaatst kunnen worden. Wij hebben niet alleen een opslagcontainer, maar kunnen voor bedrijven de complete afvalverwerking regelen. Zo kunt u bij ons een rolcontainer of bouwcontainer huren en deze op vaste dagen laten legen. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar uw afval en kunt u zich met een gerust hart focussen op het werk. Als u op zoek bent naar een betrouwbare afvalverwerkingsspecialist zit u goed bij Regiocontainer.nl!

Opslagcontainer huren prijs

Bij Regiocontainer.nl kunt u snel een opslagcontainer huren tegen een vaststaande prijs. Wij leveren u daarvoor een compleet pakket met diensten en producten. Zo nemen we u veel werk uit handen en hoeft u straks alleen nog maar uw goederen naar de opslagcontainer te verplaatsen. Het pakket voor een all-in prijs is inclusief:

  • De opslagcontainer van uw keuze
  • Levering op de gewenste dag en plaats
  • Ophalen op de afgesproken dag
  • Vanaf 1 week huur

Staat de gewenste periode niet bij de all-in prijzen? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Als wij uw wensen hebben voor het huren van een opslagcontainer, laten wij de prijs zo snel mogelijk weten. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. U kunt dan direct met onze afvalexperts overleggen en uw wensen voor afvalcontainers.

Opslagcontainer huren bij Regiocontainer

Heeft u een tijdelijke ruimte nodig om goederen en materialen in op te bergen? Dan kunt u een opslagcontainer huren bij Regiocontainer. U bestelt uw container gemakkelijk online. Door onze duidelijke all-in prijzen weet u precies waar u aan toe bent. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij kunnen uw container van maandag tot en met zaterdag afleveren op de door u opgegeven locatie. Containers die vandaag voor twee uur besteld en betaald zijn kunnen zelfs morgen al geleverd worden. Dát is de service van Regiocontainer.nl. Bekijk direct onze website om een opslagcontainer te huren bij Regiocontainer of neem vrijblijvend contact met ons op!

10 ft Opslag container huren

10 ft

Afmetingen

Vanaf € 359,00
Lengte3 m
Breedte2.5 m
Hoogte2.5 m
Meer informatie over onze 10 ft Opslag container

20 ft Opslag container huren

20 ft

Afmetingen

Vanaf € 449,00
Lengte6 m
Breedte2.5 m
Hoogte2.6 m
Meer informatie over onze 20 ft Opslag container