Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

10 ft opslagcontainer

Heeft u snel veel opslag nodig? Bij RegioContainer hebben wij een 10 ft opslagcontainer die u kunt huren voor een vaste prijs. Uw meubels en gereedschap staan droog en veilig als u bij ons een opslagcontainer huren gaat. Betaal eenvoudig via pin, contant, iDeal of creditcard. Wij plaatsen onze containers met grote zorg en leveren deze schoon af.
Wij hanteren een weekprijs van € 35,00 inclusief btw.
Voor meer informatie en leveringsvoorwaarden van een 10ft opslagcontainer kunt u terecht bij onze klantenservice.

 

10 ft opslagcontainer huren

Voor een waterdichte en veilige opslag van uw inboedel of inventaris kunt u bij ons een 10 ft opslagcontainer huren. Als u voor 15:00 uur bestelt, bezorgen wij de container de volgende werkdag. Ook regelen wij voor een meerprijs stellingmateriaal en verlichting voor de container. Zo kunt u gebruik maken van alle voordelen wanneer u een 10 ft opslagcontainer gaat huren. Wilt u uw spullen kwijt?

10 ft opslagcontainer afmeting

U heeft maar de ruimte van één parkeerplaats nodig voor de 10 ft opslagcontainer. De afmeting van deze container is 295 cm in de lengte, 231 cm in de breedte en is 235 cm hoog. De container is makkelijk te plaatsen en is bestelbaar met extra veilige sluiting tegen een meerprijs. Regiocontainer kunt u ook afvalcontainers huren voor de afvoer van onder andere hout, steen en aarde.De 10 ft opslagcontainer heeft qua afmeting de ideale grootte om op uw oprit geplaatst te worden. Bekijk alle details van deze container eenvoudig online. Als u iets groters wilt kunt u ook een opslagcontainer van 20ft huren.

10 ft opslagcontainer plaatsen

Het is handig als u aanwezig bent wanneer wij de 10 ft opslagcontainer plaatsen. Op openbare wegen en betaalde parkeerplaatsen kan het voorkomen dat u een vergunning nodig heeft. Deze kunt u regelen bij uw gemeente. Bij Regiocontainer kunt u aangeven of u een half uur van tevoren gebeld wilt worden als u deze 10ft opslagcontainer laat plaatsen. Zo bent u op tijd bij de levering en kunt u de container gelijk vullen.

10 ft opslagcontainer reserveren

Om te zorgen dat u uw container kunt gebruiken wanneer u deze nodig heeft kunt u het beste de 10ft opslagcontainer reserveren. Of het nu is voor uw bedrijf of thuis, wij leveren overal in Nederland containers voor vaste prijzen. Als u besloten heeft om een container te huren bij Regiocontainer kunt u een 10ft opslagcontainer reserveren via ons telefoonnummer, e-mailadres of online formulier. Bel vandaag nog en profiteer van deskundig advies en een snelle levering!

10 ft opslagcontainer

Afmetingen

Vanaf € 359,00
Lengte3 m
Breedte2.5 m
Hoogte2.5 m

10 ft opslagcontainer huren: kies uw periode

10 ft 1 week huren€ 359,00Bestel direct
10 ft 2 weken huren€ 394,00Bestel direct
10 ft 3 weken huren€ 429,00Bestel direct
10 ft 4 weken huren€ 464,00Bestel direct
10 ft 5 weken huren€ 499,00Bestel direct
10 ft 6 weken huren€ 529,00Bestel direct