Tuinafval container 15m3 huren? Kies voor Regiocontainer!
 • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

 • Standaard inclusief brengen, ophalen en 6 weken huur

 • Deskundige klantenservice 088-1001000

15 m³ groenafval

 • Gratis en supersnel geplaatst
 • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
 • L 600.00 x B 250.00 x H 100.00 cm
599,95 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Groenafval container?

Wat mag er in een groenafval container?

groenafval is de verzamelnaam voor oa snoeiafval.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalsoorten die onder de noemen groenafval ingenomen worden.

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een groen container?

Hieronder tref je een overzicht aan van afvalstromen die niet onder de noemer groenafval ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle afvalstromen hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

15m3 Container tuinafval huren

Bij groot tuinonderhoud komt veel meer afval vrij dan in een groene rolbak past. Door bij Regiocontainer een tuinafval container van 15m3 te huren kun je met je groene vingers direct doorpakken. Op de afgesproken dag komt onze portaal vrachtwagen voorrijden om de container bij je locatie af te zetten. Tussentijds wordt je tuinafval container van 15m3 geleegd, zodat je resten van takken bladeren en dergelijke kunt blijven deponeren. In de bovenstaande tabel zie je welke afvalstromen zijn toegestaan.

Tuinafval container 15m3 huurperiode

Je hebt ruimschoots de tijd om je tuin of perk in orde te maken. Regiocontainer hanteert voor je tuinafval container van 15m3 namelijk een standaard huurperiode van zes weken. Uiteraard kun je in overleg met ons een andere termijn afspreken. Bij ons kun je gemakkelijk online of telefonisch een offerte aanvragen en je specifieke wensen aangeven. Zo behoud je bij de huur van je tuinafval container van 15m3 en de huurperiode maximale flexibiliteit.

Tuinafval container 15m3 afmeting

Je kunt veel takken- en bladresten deponeren in een tuinafval container van 15 m3 die de juiste afmeting heeft. Met een breedte van 250 cm en een lengte van 600 cm blijft de hoogte met 100 cm beperkt. Dat betekent dat je het afval in de tuinafval container van 15m3 afmeting kunt deponeren zonder je lichaam te overbelasten. Is deze container qua formaat te groot? Dan kun je ook een tuinafval container huren in een kleiner formaat!

Tuinafval container 15m3 plaatsen

Een portaal vrachtwagen heeft manoeuvreerruimte nodig om een tuinafval container van 15m3 te plaatsen. Wij rekenen daarvoor standaard het equivalent van 3 parkeerplekken. De container zelf neemt twee parkeerplekken in beslag. Onze medewerkers kunnen een goede inschatting maken of onze chauffeurs een tuinafval container van 15m3 kunnen plaatsen. Heb je zelf twijfels? Neem dan contact met ons op of stuur ons foto’s en een afbeelding van Google maps. Dan geven wij je op basis van deze informatie snel uitsluitsel!

Tuinafval container 15m3 ophalen

Regiocontainer doet veel meer dan alleen je tuinafval container van 15 m3 ophalen. Tijdens de huurperiode kunnen wij deze op afspraak verschillende malen laten legen. Wij verzorgen daarnaast de verwerking van de groenresten volgens de huidige milieueisen. Bedenk wel van tevoren dat wij, als we de tuinafval container van 15m3 ophalen, de ruimte nodig hebben. Dan kunnen onze chauffeurs hun gang gaan zonder dat je daarbij aanwezig hoeft te zijn. Dat is ook het geval wanneer je voor andere werkzaamheden een container huren wilt.

Tuinafval container 15m3 vergunning

Vind je het lastig om de vraag te beantwoorden of je voor de tuinafval container van 15m3 een vergunning nodig hebt? In de meeste gevallen kunnen wij je direct uitsluitsel geven. Gemiddeld is er in circa 10% van de gevallen voor de tuinafval container van 15m3 een vergunning nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval in een betaald parkeren gebied. Regiocontainer kan je gemakkelijk wegwijs maken in de procedures. Als deze onduidelijk zijn, weten wij tot wie je je dient te richten voor meer informatie!

Tuinafval container 15m3 huren bij Regiocontainer

Je bent voor een tuinafval container van 15m3 huren bij Regiocontainer aan het juiste adres! Wij komen de container bij je bezorgen en na afloop van de klus ook weer ophalen Als je dat wenst kun je alles telefonisch en online regelen zonder dat er extra afspraken nodig zijn. Wil je een afvalcontainer huren voor bouw- of houtafval? Ook dat regelen wij net zo gemakkelijk als een Tuinafval container van 15m3 huren bij Regiocontainer!

Overige 15m3 containers

Overige 15m3 containers