Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Puinbak

Puinresten vormen geen obstakel meer tijdens het klussen als u een puinbak bestelt bij Regiocontainer. Hierin kunt u eenvoudig keramische producten, harde steensoorten en kalkzandsteen kwijt. Zo houdt u uw handen vrij bij de sloop of renovatie van uw huis of pand en hoopt het puin zich niet op rond uw werkplek. Om het afval uit uw puinbak goed te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u er alleen toegestane materialen deponeert. In onderstaand overzicht ziet u duidelijk wat u wel en niet kwijt kunt in onze puincontainers.

Toegestaan in een puinbak

Niet toegestaan in een puinbak

  • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
  • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
  • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
  • Wand- en vloertegels
  • Maximaal 5% zand
  • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
  • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
  • Asfalt
  • Grove stukken puin vloeibaar beton
  • Overige vervuiling

 

Puinbak bestellen

Als u besluit bij Regiocontainer uw puinbak te bestellen, heeft u geen omkijken meer naar uw afval. Wij zorgen voor een veilige afvoer en goede verwerking van de materialen in uw container. Een puincontainer reserveert u bij ons eenvoudig online. Ook andere bakken, zoals bouwafval containers en grofvuil containers, huurt u bij ons in een handomdraai. Wij kunnen de gewenste bak zes dagen per week afleveren. Als u vandaag besluit een puinbak te bestellen, kan deze morgen al bij u op de stoep staan! Dat is de service van Regiocontainer.

Goedkope puinbak

Als u zoekt naar een goedkope puinbak, bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres. U profiteert bij ons altijd van aantrekkelijke prijzen, ongeacht het formaat van de container. Wij hebben diverse formaten op voorraad. De containers tussen de 3 en 10m3 zijn erg in trek bij particulieren. Zoekt u een grote afvalcontainer? Geen probleem. Wij hebben ook bakken van 15 tot wel 40m3 in ons aanbod. Hoe groot of klein uw klus ook is, u vindt altijd een passende goedkope puinbak bij Regiocontainer!

Puinbak huren

Als u onder gunstige voorwaarden een puinbak wilt huren, biedt Regiocontainer u een compleet pakket voor een scherpe prijs. Onze aantrekkelijke tarieven gelden standaard voor een huurperiode van zes weken. Deze prijzen gelden niet alleen als u een puinbak wilt huren, maar ook voor onze andere vormen van containerverhuur. Wilt u de huurtermijn verlengen of verkorten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Verder is ook de tussentijdse lediging bij onze service inbegrepen.

Puinbak 6m3

Bij een kleine of gemiddelde klus is een puinbak van 6m3 vaak voldoende. Deze neemt bovendien slechts de ruimte in van één parkeerplek. Voor het plaatsen heeft onze vrachtwagen nog een extra speling nodig van circa 1 parkeerplek. Als u foto’s van de locatie en de GPS coördinaten stuurt, kunnen onze deskundige medewerkers goed beoordelen of er genoeg plek is voor een container. De puinbak van 6m3 is 365 cm lang, 180 cm breed en 100 cm hoog. Een zijde is lager, zodat u er vanaf deze kant gemakkelijk puin in kunt deponeren.

Puinbak prijs

Bij Regiocontainer kunt u eenvoudig via de website een puinbak huren. De prijs geven wij duidelijk aan op onze offerte. Wij hanteren standaard scherpe tarieven als u besluit om een puincontainer te huren. Bij de puinbak is de prijs inclusief levering en ophalen van de bak op de gewenste dag, verwerking van het afval en een huurperiode van 6 weken. Ook de btw en milieutoeslag zijn inbegrepen als u kiest voor een all-inclusive pakket voor uw puinbak. Door de gunstige prijs kunt u efficiënt uw werkzaamheden uitvoeren en toch de kosten laag houden!

Puinbak bij Regiocontainer

U profiteert van een uitgebreid servicepakket door een puinbak bij Regiocontainer te huren. Wij zorgen voor een goede verwerking van het puin volgens de geldende milieu- en veiligheidseisen. Als wij de puinbak ophalen mag de inhoud niet meer dan 20 cm boven de rand uitsteken. Zo kunnen wij zorgen voor een veilig vervoer door een net over de container te spannen. Heeft u later in het jaar nog andere klussen? Dan kunt u naast een puinbak bij Regiocontainer voor dezelfde gunstige voorwaarden een afvalcontainer huren.

Puin container huren: kies uw formaat

AfvalstroomNu voor 
3 m3 Puin container€ 155,00Bestel direct
4 m3 Puin container€ 159,95Bestel direct
6 m3 Puin container€ 165,00Bestel direct
10 m3 Puin container€ 229,95Bestel direct
10 m3 G Puin container€ 229,95Bestel direct
15 m3 Puin container€ 359,95Bestel direct