Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Puinbak

Puinresten vormen geen obstakel meer tijdens het klussen als u een puinbak bestelt bij Regiocontainer. Hierin kunt u eenvoudig keramische producten, harde steensoorten en kalkzandsteen kwijt. Zo houdt u uw handen vrij bij de sloop of renovatie van uw huis of pand en hoopt het puin zich niet op rond uw werkplek. De afvoer en verwerking van het puin in de puinbak nemen wij voor onze rekening. Vraag vandaag nog een offerte aan en de puinbak staat morgen voor uw deur. Na afloop van uw werkzaamheden komen wij de container inclusief het puin ophalen met onze portaal vrachtwagen.

Puinbak huren

Als u onder gunstige voorwaarden een puinbak wilt huren, biedt Regiocontainer u een compleet pakket voor een scherpe prijs. Onze scherpe tarieven gelden standaard voor een huurperiode van zes weken. Deze prijzen geldt naast een puinbak huren ook voor onze andere vormen van containerverhuur. Wilt u de huurtermijn verlengen of verkorten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Verder is ook de tussentijdse lediging bij onze service inbegrepen.

Puinbak 6m3

Bij een kleine of gemiddelde klus is een puinbak van 6m3 vaak voldoende. Deze neemt bovendien slechts de ruimte in van één parkeerplek. Voor het plaatsen heeft onze vrachtwagen nog een extra speling nodig van circa 1 parkeerplek. Als u foto’s van de locatie en de GPS coördinaten stuurt, kunnen onze deskundige medewerkers goed beoordelen of er genoeg plek is voor een container. De puinbak van 6m3 is 365 cm lang, 180 cm breed en 100 cm hoog. Een zijde is lager, zodat u er van deze kant gemakkelijk puin in kunt deponeren.

Puinbak prijs

Bij Regiocontainer huurt u voordelig een puinbak. Deze kunt u via onze website vrijblijvend aanvragen. De prijs geven wij duidelijk aan op onze offerte. Wij hanteren standaard scherpe tarieven als u besluit om een puincontainer te huren. Bij de puinbak is de prijs inclusief ophalen, levering op de gewenste datum, verwerking van het afval storten en een huurperiode van 6 weken. Door onze gunstige prijzen kunt u efficiënt uw werkzaamheden uitvoeren en toch de kosten laag houden!

Puinbak bij Regiocontainer

U profiteert van een uitgebreid servicepakket door een puinbak bij Regiocontainer te huren. Wij zorgen voor een goede verwerking van het puin volgens de geldende milieu- en veiligheidseisen. Als wij de puinbak ophalen mag de inhoud niet meer dan 20 cm boven de rand uitsteken. Zo kunnen wij zorgen voor een veilig vervoer door een net over de container te spannen. Heeft u later in het jaar nog andere klussen? Dan kunt u naast een puinbak bij Regiocontainer voor dezelfde gunstige voorwaarden een afvalcontainer huren.

Toegestaan in een puinbak

Niet toegestaan in een puinbak

  • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
  • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
  • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
  • Wand- en vloertegels
  • Maximaal 5% zand
  • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
  • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
  • Asfalt
  • Grove stukken puin vloeibaar beton
  • Overige vervuiling

Puin container huren: kies uw formaat

AfvalstroomNu voor 
3 m3 Puin container€ 139,95Bestel direct
4 m3 Puin container€ 149,95Bestel direct
6 m3 Puin container€ 159,95Bestel direct
10 m3 Puin container€ 209,95Bestel direct
10 m3 G Puin container€ 209,95Bestel direct
15 m3 Puin container€ 339,95Bestel direct