Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Afvalcontainer 20m3

Bij Regiocontainer.nl vindt u voor iedere klus de juiste container. Heeft u een grote verbouwing of tuinrenovatie op de planning staan? Dan kan een afvalcontainer van 20m3 goed van pas komen. U kunt al uw afval gemakkelijk kwijt in deze stevige container. De afvalcontainer van 20m3 is geschikt voor de volgende afvalsoorten:

  • Tuinafval
  • Sloophout
  • Huisraad (afval)
  • Bouw- en sloopafval

Wilt u graag een afvalcontainer huren, maar weet u niet zeker welk formaat u nodig heeft en welke afvalstroom u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze afvalexperts hebben jarenlange ervaring en kunnen u goed adviseren.

 

Afvalcontainer 20m3 huren

Net zoals onze kleinere containers is ook de afvalcontainer van 20m3 gemakkelijk en snel te huren. U hoeft alleen de juiste afvalstroom te kiezen en kunt direct online de container bestellen. Wij werken met standaard pakketten tegen een scherpe all-in prijs. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. De all-in prijs bevat het volgende:

  • Levering op de gewenste dag en locatie
  • Ophalen van de container
  • Verwerking van het afval
  • 6 weken huur
  • Btw
  • Milieutoeslag

Is het standaard pakket niet passend voor uw situatie? Dan leveren wij ook maatwerk als u een afvalcontainer van 20m3 wilt huren. Wij bieden veel mogelijkheden om onze diensten aan uw wensen aan te passen. Onze experts overleggen graag met u hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Het is ook mogelijk om online een offerte aan te vragen. Wij komen dan zo snel mogelijk met een goed aanbod.

Goedkope Afvalcontainer 20m3

Regiocontainer.nl levert in heel Nederland een goedkope afvalcontainer van 20m3. Of u nu in Groningen of in Zeeland woont, wij weten u te bereiken. Onze regionale teams maken een uitstekende service mogelijk. Zij kunnen uw goedkope afvalcontainer van 20m3 6 dagen per week leveren. Als u in het weekend begint met klussen heeft u de container daardoor niet onnodig lang voor de deur staan. Onze experts zorgen voor het goed afvoeren en verwerken van uw afval. Zo kunt u zich volledig focussen op het werk. Dát is de service van Regiocontainer.nl!

Zoekt u toch een andere afmeting afvalcontainer? Bekijk dan ook eens één van onze andere varianten:

container 4m3

Afmetingen

Vanaf € 599,95
Lengte650 cm
Breedte250 cm
Hoogte130 cm

20 m3 container huren: kies uw afvalstroom

AfvalstroomNu voor 
Tuinafval€ 599,95Bestel direct
Sloophout€ 699,95Bestel direct
Huisraad (afval)€ 999,95Bestel direct
Bouw Sloopafval€ 999,95Bestel direct