8,8

7043 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Container huren Eindhoven

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

3m3 container huren?

Na een grondige verbouwing zit je vaak met veel afval.
Voor een goede verwerking van je afval kun je bij ons
een 3m3 afvalcontainer huren.

3m3 afvalcontainer levering in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

3m3 afvalcontainer betalen met AfterPay

Huurvrije periode van 6 weken

Scherpe 3m3 afvalcontainer all-in prijzen

Afvalcontainer 3m3

Ben je bezig met een kleine klus en zoek je een afvalcontainer van 3m3? Dan ben je bij Regiocontainer.nl aan het juiste adres! Je kunt bij ons een kleine afvalcontainer huren voor verschillende afvalstromen. Wij hebben onder andere containers voor: Puin, bouw- en sloopafval, tuinafval, zand en grond, huisraad, sloophout, dakleer-bitumen.

3 m3 Regiocontainer

L 190 x B 160 x H 110

L 190 x B 160 x H 110

  • Transparante all-in tarieven
  • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
  • Past op een halve parkeerplaats

3m3 afvalcontainer huren

Als je niet precies weet welke container geschikt is voor de situatie, helpen onze afvalexperts je graag. Zij zijn via internet en per telefoon bereikbaar. Door hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis weten zij exact welke soort container je nodig hebt voor je werkzaamheden. Ook kunnen zij inschatten of een afvalcontainer van 3m3 groot genoeg is.

Bij Regiocontainer.nl kun je snel en gemakkelijk een afvalcontainer van 3m3 huren. Wij leveren onze containers zes dagen per week. Als je de container voor 2 uur ’s middags bestelt en betaalt, kunnen wij deze zelfs de volgende dag al leveren! Je kunt online de juiste container kiezen en bestellen tegen een all-in prijs. Dit pakket is inclusief:

  • Levering op de gewenste dag en locatie
  • Ophalen van de container
  • Verwerking van het afval
  • 6 weken huur
  • Btw
  • Milieutoeslag

Met ons all-in pakket weet je precies waar je aan toe bent. Is het standaard pakket niet geschikt voor je situatie? Geen probleem. Wij zoeken graag samen met je naar een goede oplossing om een afvalcontainer van 3m3 te kunnen huren. Voor een maatwerkoplossing kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of online een offerte aanvragen.

Onze kleinste container past door zijn bescheiden formaat gemakkelijk op een parkeerplaats. De afvalcontainer van 3 m3 heeft een afmeting van 190 cm lang en 160 cm breed. Deze variant heeft een hoogte van 110 cm. Je kunt daardoor gemakkelijk je afval in de 3 kuub container deponeren. Wil je graag een afvalcontainer van 3m3 huren, maar twijfel je door de afmeting of je genoeg ruimte hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten denken graag met je mee.

Bij Regiocontainer.nl ben je aan het juiste adres voor een goedkope afvalcontainer van 3m3. Wij leveren onze producten en diensten tegen zeer scherpe prijzen. Hierdoor houd je de kosten van je verbouwing zo laag mogelijk. Naast de lage kosten heb je vele opties om onze diensten naar wens aan te passen. Zo zit je nooit langer dan nodig met een grote container en afval bij de deur. Een goedkope afvalcontainer van 3m3 vind je bij Regiocontainer.nl!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

goed
Anoniem 17-05-2022

vriendelijke chauffeur en telefonisch contact ook vriendelijk en goed
m van boven 17-05-2022

Goede service
d Constandse 16-05-2022

Ideaal zo n container je hoeft de grond zelf niet verder af te voeren. Precies volgens afspraak geplaatst en opgehaald.
Anoniem 15-05-2022

Prima geregeld
K Waasdorp 13-05-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}