Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Afvalcontainer 3m3

Bent u bezig met een kleine klus en zoekt u een afvalcontainer van 3m3? Dan bent u bij Regiocontainer.nl aan het juiste adres! U kunt bij ons een kleine afvalcontainer huren voor verschillende afvalstromen. Wij hebben onder andere containers voor:

 • Puin
 • Bouw- en sloopafval
 • Tuinafval
 • Zand en grond
 • Huisraad
 • Sloophout
 • Dakleer-bitumen

Als u niet precies weet welke container geschikt is voor uw situatie, helpen onze afvalexperts u graag. Zij zijn via internet en per telefoon bereikbaar. Door hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis weten zij exact welke soort container u nodig heeft voor uw werkzaamheden. Ook kunnen zij inschatten of een afvalcontainer van 3m3 groot genoeg is.

 

Afvalcontainer 3m3 huren

Bij Regiocontainer.nl kunt u snel en gemakkelijk een afvalcontainer van 3m3 huren. Wij leveren onze containers zes dagen per week. Als u de container voor 2 uur ’s middags bestelt en betaalt, kunnen wij deze zelfs de volgende dag al leveren! U kunt online de juiste container kiezen en bestellen tegen een all-in prijs. Dit pakket is inclusief:

 • Levering op de gewenste dag en locatie
 • Ophalen van de container
 • Verwerking van het afval
 • 6 weken huur
 • Btw
 • Milieutoeslag

Met ons all-in pakket weet u precies waar u aan toe bent. Is het standaard pakket niet geschikt voor uw situatie? Geen probleem. Wij zoeken graag samen met u naar een goede oplossing om een afvalcontainer van 3m3 te kunnen huren. Voor een maatwerkoplossing kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of online een offerte aanvragen.

Afvalcontainer 3m3 afmeting

Onze kleinste container past door zijn bescheiden formaat gemakkelijk op een parkeerplaats. De afvalcontainer van 3 m3 heeft een afmeting van 190 cm lang en 160 cm breed. Deze variant heeft een hoogte van 110 cm. U kunt daardoor gemakkelijk uw afval in de 3 kuub container deponeren. Wilt u graag een afvalcontainer van 3m3 huren, maar twijfelt u door de afmeting of u genoeg ruimte heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten denken graag met u mee.

Goedkope afvalcontainer 3m3

Bij Regiocontainer.nl bent u aan het juiste adres voor een goedkope afvalcontainer van 3m3. Wij leveren onze producten en diensten tegen zeer scherpe prijzen. Hierdoor houdt u de kosten van uw verbouwing zo laag mogelijk. Naast de lage kosten heeft u vele opties om onze diensten naar wens aan te passen. Zo zit u nooit langer dan nodig met een grote container en afval bij de deur. Een goedkope afvalcontainer van 3m3 vindt u bij Regiocontainer.nl!

Zoekt u toch een andere afmeting afvalcontainer? Bekijk dan ook eens één van onze andere varianten:

container 4m3

Afmetingen

Vanaf € 155,00
Lengte190 cm
Breedte160 cm
Hoogte110 cm

3 m3 container huren: kies uw afvalstroom

AfvalstroomNu voor 
Puin€ 155,00Bestel direct
Tuinafval€ 165,00Bestel direct
Sloophout€ 165,00Bestel direct
Zand en Grond€ 215,00Bestel direct
Huisraad (afval)€ 245,00Bestel direct
Bouw Sloopafval€ 245,00Bestel direct
Dakleer-Bitumen€ 489,95Bestel direct