Container huren Flevoland | All-in prijzen bij Regiocontainer!
 • Home
 • Container huren Flevoland
Container huren Flevoland

Container huren Flevoland

 • Container huren door heel de provincie Flevoland
 • Vandaag besteld, morgen op de stoep!
 • All-in tarieven voor alle containers in Flevoland

Containers huren in Flevoland

We hebben containers van 3m³ t/m 40m³

1

Bestel de juiste container

Online of telefonisch, wij leveren de container op de gewenste dag!

2

Binnen 24 uur geplaatst

Afval- en opslagcontainers plaatsen we binnen 24 uur door héél Nederland.

3

Container vullen

Het zware werk is begonnen, het vullen van de container!

4

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent en wij komen de container weer ophalen.

Container huren Flevoland

Voor het bedrijf of de verbouwing van de woning kun je eenvoudig een container huren in Flevoland. Dat doe je bij Regiocontainer, wij bieden je een uitgebreide service. Zo vind je bij ons een totaalprijs waar BTW en zes weken huur bij in is begrepen. Daarnaast verzorgen wij voor jou het plaatsen van de container en halen we deze weer op na de klus. Dat is nog niet alles, onze service gaat verder. We verwerken namelijk het afval ook voor je.

Daarvoor kun je eenvoudig afspraken met ons maken over de frequentie van het ledigen van de container. Je vindt bij ons kleine en grote containers voor de huis, tuin en keuken klussen en het professionele werk. Wij bieden je de volgende afmetingen:

3m3, 4m3, 6m3, 10m3, 15m3, 20m3, 30m3, 40m3

Om maar een voorbeeld te geven: een 3 m3 container huren in Flevoland is een handige optie. Dit formaat van 190 cm lang, 160 cm breed en 110 cm hoog past namelijk precies op één parkeerplaats! Houd er echter wel rekening mee dat de container geplaatst en opgehaald moet worden; hier is meer ruimte voor nodig.

Rolcontainer huren Flevoland

Wil je graag grotere hoeveelheden papier, karton en glas netjes laten afvoeren? Daarvoor kun je een rolcontainer huren in Flevoland. Je vindt bij ons rolcontainers met een inhoud van:

 • 240 liter
 • 500 liter
 • 660 liter
 • 1100 liter
 • 1300 liter
 • 2500 liter

Om je een idee te geven; de 240 liter rolcontainer heeft een standaard formaat van een huisvuilcontainer. Wil je graag zo snel mogelijk een rolcontainer huren in Flevoland? Dat is geen probleem bij Regiocontainer! Wij leveren in heel Nederland van maandag tot en met zaterdag. Bestel vandaag de rolcontainer en deze staat morgen bij de woning of bedrijf. Als je graag wilt weten welke rolcontainer het beste past bij de klus kun je terecht bij onze deskundige medewerkers. Zij staan voor je klaar met handige informatie op het gebied van afval.

Let op! Wil je graag een container huren maar komt deze op een hellend vlak te staan? Daarvoor kun je beter een container kiezen zonder wieltjes.

Afvalcontainer bestellen Flevoland

Maak de keuze uit de verschillende afvalcontainers die je kunt huren in Flevoland. Bij Regiocontainer vind je containers voor huisraad, grofvuil, dakafval en puin. Maar ook voor het afvoeren van bouw- en sloopafval kun je bij ons terecht. Bij elke container wordt duidelijk aangegeven welk afval is toegestaan. We bieden je verder containers speciaal voor natuurlijk afval zoals grond, hout– en groenafval.

Je kunt op elke locatie in Flevoland een container huren. Onderdeel van onze service is dat wij de container brengen. Daarbij maakt het niet uit of je in the middle of nowhere woont of werkt, of een container nodig hebt in het centrum van Lelystad. Bij Regiocontainer word je compleet ontzorgd!

Tip: Voor een compleet overzicht van onze afvalcontainers bekijk je onze containerverhuur pagina.

Containerverhuur Flevoland bij Regiocontainer

Je komt niet voor verrassingen te staan als je ervoor kiest een container te huren in Flevoland bij Regiocontainer. Door onze all-in prijzen is er geen sprake van onverwachte uitgaven. Het kan zijn dat je een bepaalde vergunning nodig hebt voor het gebruiken van een container. Kijk voor meer informatie bij onze spelregels.

TIP: wil je grofvuil in Almere storten? Ook hiervoor bieden wij geschikte containers.

Een container huren in Flevoland doe je bij Regiocontainer! Als je nog vragen hebt staan onze afval adviseurs voor je klaar. Je kunt meteen een container bestellen of eerst een offerte aanvragen. Dit laatste is uiteraard geheel vrijblijvend.