Container huren in Friesland | Vanaf 3 tot wel 40 m³
 • Home
 • Container huren Friesland
Container huren Friesland

Container huren Friesland

 • Container huren door heel de provincie Friesland
 • Vandaag besteld, morgen op de stoep!
 • All-in tarieven voor alle containers in Friesland

Container huren in Friesland

We hebben containers van 3m³ t/m 40m³

1

Bestel de juiste container

Online of telefonisch, wij leveren de container op de gewenste dag!

2

Binnen 24 uur geplaatst

Afval- en opslagcontainers plaatsen we binnen 24 uur door héél Nederland.

3

Container vullen

Het zware werk is begonnen, het vullen van de container!

4

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent en wij komen de container weer ophalen.

Container huren Friesland

Bij het bouwen, slopen en verbouwen van woningen komt veel afval vrij. Daarvoor kun je als particulier en als professional eenvoudig een container huren in Friesland. Je vindt bij ons containers voor:Puin, Tuinafval, Sloophout, Zand en grond, Huisraad, Bouw- en sloopafval, Dakafval en Grofvuil.

Bij elke container wordt duidelijk aangegeven of deze geschikt is voor het afval dat je wilt opslaan. Bestel de container bij Regiocontainer. Wij bieden je een aantrekkelijke service. Zo komen we de container voor je brengen en weer ophalen. Je kunt met ons afspreken hoe vaak je wilt dat we de container voor je ledigen. Ook zes weken huur en btw zijn inbegrepen in de prijs van de container. Een container huren in Friesland doe je bij Regiocontainer! Bij ons word je compleet ontzorgd.

Rolcontainer huren Friesland

Voer het restafval goed af door een rolcontainer te huren in Friesland. Deze is geschikt voor papier, karton en glas. De rolcontainers hebben een handige deksel zodat het afval niet wegwaait. Wij legen de container voor je en doen dit standaard:

 • Eén keer per week
 • Twee keer per week
 • Eén keer per twee weken
 • Eén keer per vier weken

Wil je graag dat de rolcontainer vaker of minder vaak wordt geleegd? Ook dit is in overleg mogelijk. Je kunt bij ons verschillende formaten rolcontainers huren in Friesland. Zo hebben wij een:

 • 240 liter rolcontainer
 • 500 liter rolcontainer
 • 660 liter rolcontainer
 • 1100 liter rolcontainer
 • 1300 liter rolcontainer
 • 2500 liter rolcontainer

Het formaat van een standaard huisvuilcontainer is 240 liter. Opvallend bij Regiocontainer is dat wij je naast standaard formaten ook zeer grote rolcontainers kunnen aanbieden. Zo ben je voor elke klus voorzien van het juiste model.

Afvalcontainer bestellen in Friesland

Voor grote en kleine klussen kun je een afvalcontainer huren in Friesland. Bij Regiocontainer vind je namelijk containers vanaf 3 m3 tot wel 40 m3! Wat wel handig is om te weten; een container van 3 m3 is 190 cm lang, 160 cm breed en 110 cm hoog. Daarmee past deze mooi op een normale parkeerplaats. Neem contact op met jouw gemeente om te checken of je hier een vergunning voor nodig hebt.

Waar je ook woont, je kunt overal in Friesland een container huren. Regiocontainer levert in centrum Leeuwarden maar ook op de boerderij in het hoge noorden. Je kunt onze containers elke doordeweekse dag bestellen en op zaterdag. We zorgen voor een snelle levering. Vandaag bestellen betekent morgen aan de slag gaan!

Tip: Voor een compleet overzicht van onze afvalcontainers bekijk je onze containerverhuur pagina.

Container bestellen in Friesland voordelen

De all-in prijzen van Regiocontainer zijn één van de vele voordelen van een container huren in Friesland. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Voor een duidelijk overzicht van het kostenplaatje kun je het beste een offerte aanvragen. Dit is bij Regiocontainer geheel vrijblijvend!

Bij ons ben je op de juiste plek als je op zoek bent om een container te huren in Friesland en door heel Nederland, met o.a. containers voor afval. Heb je nog vragen over een container huren in Friesland en de voordelen die hierbij komen kijken? Neem gerust contact op met de deskundige afval adviseurs van Regiocontainer. Wij staan graag voor je klaar met uitgebreide informatie over de verschillende containers.