Container huren Gelderland | Voor professional en particulier
 • Home
 • Container huren Gelderland
Container huren Gelderland(2)

Container huren Gelderland

 • Container huren door heel de provincie Gelderland
 • Vandaag besteld, morgen op de stoep!
 • All-in tarieven voor alle containers in Gelderland

Container huren in Gelderland

We hebben containers van 3m³ t/m 40m³

1

Bestel de juiste container

Online of telefonisch, wij leveren de container op de gewenste dag!

2

Binnen 24 uur geplaatst

Afval- en opslagcontainers plaatsen we binnen 24 uur door héél Nederland.

3

Container vullen

Het zware werk is begonnen, het vullen van de container!

4

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent en wij komen de container weer ophalen.

Container huren Gelderland

Ben je uitgebreid aan het (ver)bouwen of slopen? Voor elke klus kun je een container huren in Gelderland. Wij van Regiocontainer komen de container bij je brengen en weer ophalen. Zes weken huur is inbegrepen in de prijs. Een kortere of langere periode is ook mogelijk. We legen de container voor je op een afgesproken frequentie. Onze prijzen zijn inclusief btw. Je vindt bij ons containers voor: Puin, Tuinafval, Sloophout, Zand en grond, Huisraad, Bouw- en sloopafval, Dakafval en Grofvuil.

Bij elke container is duidelijk aangegeven voor welk afval deze is bedoeld. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je eens kijken bij onze spelregels. Heb je verder nog vragen? Neem gerust contact op met één van onze afval adviseurs!

Rolcontainer huren Gelderland

Wil je graag grotere hoeveelheden papier, karton en glas netjes laten afvoeren? Daarvoor kun je een rolcontainer huren in Gelderland. Als je deze vandaag bestelt, staat de container morgen voor de deur. Bij Regiocontainer leveren we de rolcontainers van maandag tot en met zaterdag. Je vindt bij ons verschillende formaten rolcontainers van:

 • 240 liter
 • 500 liter
 • 660 liter
 • 1100 liter
 • 1300 liter
 • 2500 liter

De rolcontainer van 240 liter is het standaard formaat dat we ook kennen als de grijze of groene container. Om je een idee te geven: de rolcontainer van 2500 liter is meer dan tien keer zo groot!

Tip! Wil je een grote rolcontainer huren in Gelderland en deze plaatsen op een openbare plek? Dan kan het zijn dat je hier een vergunning voor nodig hebt. Neem voor meer informatie contact op met jouw gemeente.

Afvalcontainer huren Gelderland

Om afval op een goede manier te verwerken kun je een afvalcontainer huren in Gelderland. Wij hebben kleinere containers van 3, 4 en 6 m3 voor de lichte tot middelgrote klussen. Voor het uitgebreide werk vind je bij ons grote containers tot wel 40 m3! De afvalcontainer 3m3 is 190 cm lang, 160 cm breed en 110 cm hoog. Dit formaat past precies op een parkeerplaats.

Let op! Denk bij het plaatsen van een afvalcontainer aan de locatie en de ondergrond. Er moet namelijk genoeg ruimte beschikbaar zijn voor het neerzetten en ophalen van de container. Als je de container op tegels plaatst, kan het zijn dat deze beschadigen.

Een afvalcontainer huren in Gelderland doe je bij Regiocontainer! Wij voorzien je van deskundig advies en je wordt zo volledig ontzorgd.

Voor een compleet overzicht van onze afvalcontainers bekijk je onze containerverhuur pagina.

Containerverhuur online

Bij Regiocontainer is een container huren in Gelderland eenvoudig online mogelijk. Je kunt de container meteen bestellen of eerst een offerte aanvragen. Dit is bij ons geheel vrijblijvend. Wij leveren de container overal in Gelderland, of je nu in het centrum van Arnhem werkt of bezig bent op een afgelegen boerderij.

De all-in prijzen van Regiocontainer maken een container huren in Gelderland online erg aantrekkelijk. Je hebt zelfs de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wacht niet langer en bestel gelijk de container bij Regiocontainer!