Container huren noord brabant - Wij helpen je graag - Direct leverbaar
 • Home
 • Container huren noord brabant
Container huren noord brabant

Container huren Noord Brabant

 • Container huren door heel de provincie Noord Brabant
 • Vandaag besteld, morgen op de stoep!
 • All-in tarieven voor alle containers in Noord Brabant

Container huren in Noord Brabant

We hebben containers van 3m³ t/m 40m³

1

Bestel de juiste container

Online of telefonisch, wij leveren de container op de gewenste dag!

2

Binnen 24 uur geplaatst

Afval- en opslagcontainers plaatsen we binnen 24 uur door héél Nederland.

3

Container vullen

Het zware werk is begonnen, het vullen van de container!

4

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent en wij komen de container weer ophalen.

Container huren in Noord Brabant

Je hebt alle ruimte om te klussen als je ervoor kiest een container te huren in Noord-Brabant. Je afval wordt veilig en netjes afgevoerd door Regiocontainer. Nog mooier; dit is inbegrepen bij de prijs! En dat niet alleen, we bieden je een uitgebreide service. Zo komen we de container voor je brengen en weer ophalen. Verder verzorgen we de lediging en verwerking van het afval, zodat je volledig wordt ontzorgd.

Onze all-in prijzen zijn inclusief BTW en zes weken huur. Maak je keuze uit de verschillende containers die we je bieden voor: Puin, Tuinafval, Sloophout, Zand en grond, Huisraad, Bouw- en sloopafval, Dakafval en Grofvuil.

Bij elke soort container is duidelijk aangegeven wat voor afval er wel en niet in mag. Weet je al welke afvalcontainer je graag wil? Dan kun je eenvoudig een container huren in Noord-Brabant!

Rolcontainer huren Noord Brabant

Voor het veilig en milieuvriendelijk verwerken van je restafval kun je een rolcontainer huren in Noord-Brabant. Een rolcontainer is bedoeld voor karton, papier en glas. Daarom is het handig dat deze container is voorzien van een deksel, zodat de inhoud niet wegwaait. Bij Regiocontainer vind je rolcontainers met een inhoud van:

 • 240 liter
 • 500 liter
 • 660 liter
 • 1100 liter
 • 1300 liter
 • 2500 liter

Een rolcontainer met een inhoud van 240 liter is de standaard versie die ook wel bekend is als de grijze of groene container. De versie met 2500 liter inhoud is maar liefst 10,4 keer zo groot! Hoe vaak we de rolcontainer ledigen is afhankelijk van de grootte en je wensen. Standaard is mogelijk:

 • Eén keer per week legen
 • Twee keer per week legen
 • Eén keer per twee weken legen
 • Eén keer per vier weken legen

Wil je graag dat de rolcontainer vaker of minder vaak wordt geleegd? Ook dit is in overleg mogelijk. Een rolcontainer huren in Noord-Brabant doe je daarom bij Regiocontainer!

Afvalcontainer bestellen Noord-Brabant

Voor kleine en grote klussen kun je eenvoudig bij Regiocontainer een afvalcontainer huren in Noord-Brabant. Je vindt bij ons containers met verschillende afmetingen vanaf 3 m3 containers tot wel 40 m3 containers!

Handig om te weten: Een afvalcontainer van 3 m3 is 190 cm lang, 160 cm breed en 110 cm hoog. Daarmee past deze met gemak op een parkeerplaats. Let echter wel op dat er genoeg ruimte is voor het plaatsen, legen en ophalen van de container.

Het kan zijn dat je voor het plaatsen van een container een bepaalde vergunning nodig hebt. Neem daarom voordat je een afvalcontainer gaat huren in Noord-Brabant contact op met de gemeente. Heb je verder nog vragen? Onze afval adviseurs staan graag voor je klaar!

Container huren Noord-Brabant zakelijk

Heb je een bedrijf dat bouw- en sloopwerk verricht? Een container huren in Noord-Brabant op zakelijk gebied is bij Regiocontainer een uitstekende optie! Onze all-in prijzen en uitgebreide service maken een afvalcontainer huren zeer aantrekkelijk. Daarbij leveren wij bijvoorbeeld in het centrum van Eindhoven maar ook op afgelegen locaties. Bij Regiocontainer geldt: vandaag bestellen, morgen beginnen! Wij leveren onze containers van maandag tot en met zaterdag.

Bij Regiocontainer kun je een container huren in Noord-Brabant voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Kijk eens bij onze spelregels voor meer informatie over de verschillende opties. Weet je welke container je graag wil? Je kan geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!