Container huren Groningen | Inclusief bezorgen en ophalen!
  • Home
  • Container huren Groningen
Container huren Groningen

Container huren Groningen

  • Container huren door heel de provincie Groningen
  • Vandaag besteld, morgen op de stoep!
  • All-in tarieven voor alle containers in Groningen

Container huren in Groningen

We hebben containers van 3m³ t/m 40m³

1

Bestel de juiste container

Online of telefonisch, wij leveren de container op de gewenste dag!

2

Binnen 24 uur geplaatst

Afval- en opslagcontainers plaatsen we binnen 24 uur door héél Nederland.

3

Container vullen

Het zware werk is begonnen, het vullen van de container!

4

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent en wij komen de container weer ophalen.

Container huren Groningen

Een container bestellen in Groningen is mogelijk voor zowel professionals als particulieren. Je vind bij ons containers vanaf 3 m³ wat qua formaat past op één parkeerplaats. We hebben daarnaast grotere containers tot wel 40 m³. Maak je keuze uit de verschillende soorten containers voor bijvoorbeeld tuinafval, zand en grond. Een container huren in Groningen is eenvoudig bij Regiocontainer!

Afvalcontainer bestellen Groningen

Het kan zijn dat je een vergunning nodig hebt voor een afvalcontainer huren in Groningen. Kijk eens bij onze Spelregels voor meer informatie. Als je meer wil weten over de specifieke regels in jouw omgeving kun je het beste contact opnemen met de gemeente. Heb je nog andere vragen over een afvalcontainer huren in Groningen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We staan graag voor je klaar en weten alles over afval!

Welke container bestellen Groningen?

Vraag je je af welke container je wil huren? Bij Regiocontainer hebben we containers van 3 tot wel 40 m3 groot voor kleine en grote klussen. Zo kun je bijvoorbeeld een Houtafval container of een grondcontainer huren. Daarnaast hebben we containers voor puin– en bouwafval. Weet je welke container je wil huren in Groningen? Bestel deze eenvoudig online of telefonisch bij Regiocontainer!

Goedkope container Groningen

Omdat alles is inbegrepen in de prijs kun je bij ons een goedkope container huren. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. De prijs is inclusief BTW en zes weken huur. Wij leveren de container op doordeweekse dagen en op zaterdag. Extra mogelijkheden zijn een levering binnen 24 uur en betaling achteraf. Een goedkope container huren in Groningen doe je daarom bij Regiocontainer!

Tip: Voor een compleet overzicht van onze afvalcontainers bekijk je onze containerverhuur pagina.

Bezorging container bestellen Groningen

Onze service is dat wij de bezorging voor de container in Groningen voor je regelen. Daarnaast zullen we in overleg met jou de container komen legen en het afval verwerken. Na de klus komen we de container weer ophalen. Wij fiksen de bezorging van de te huren container voor je. Dit geldt voor zowel de omgeving van de stad als in hartje centrum. En ook daarom bestel je bij Regiocontainer!

Wil je grofvuil in Groningen storten? Ook hiervoor bieden wij geschikte containers.