Container huren Overijssel | Vandaag besteld, morgen geleverd!
  • Home
  • Container huren Overijssel
Container huren Overijssel

Container huren Overijssel

  • Container huren door heel de provincie Overijssel
  • Vandaag besteld, morgen op de stoep!
  • All-in tarieven voor alle containers in Overijssel

Container huren in Overijssel

We hebben containers van 3m³ t/m 40m³

1

Bestel de juiste container

Online of telefonisch, wij leveren de container op de gewenste dag!

2

Binnen 24 uur geplaatst

Afval- en opslagcontainers plaatsen we binnen 24 uur door héél Nederland.

3

Container vullen

Het zware werk is begonnen, het vullen van de container!

4

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent en wij komen de container weer ophalen.

Container huren Overijssel

Het is erg handig om bij bouw- en sloopwerkzaamheden een container te huren in Overijssel. Zo kun je grote hoeveelheden afval snel kwijt en word je compleet ontzorgd. Bij Regiocontainer krijg je namelijk een uitgebreide service. We komen de container niet alleen brengen en ophalen maar ook voor je ledigen. Alles is inbegrepen bij de prijs. En met alles bedoelen we alles: ook de BTW en zes weken huur!

Je vindt bij ons containers voor: Puin, Tuinafval, Sloophout, Zand en grond, Huisraad, Bouw- en sloopafval, Dakafval en Grofvuil.

Bij ons kunt je een container bestellen in veel varianten!

Let op! Als je een zand- en grondcontainer huren wil moet je er rekening mee houden dat deze materialen kunnen uitzetten. Het is daarom slim om te kiezen voor een iets grotere container. Deze en andere containers kun je huren in Overijssel voor aantrekkelijke all-in prijzen!

Rolcontainer huren Overijssel

Voor je restafval zoals glas, papier en karton kun je een rolcontainer huren in Overijssel. Je vind deze containers bij ons met een inhoud vanaf 240 tot wel 2500 liter. Om je een idee te geven: een 240 liter rolcontainer is het standaard formaat dat je kent als de grijze of groene container. In de rolcontainer van 2500 liter passen maar liefst tien grijze containers!

Een rolcontainer huren in Overijssel doe je met een standaard huurperiode van zes weken. Als je dit echter wil inkorten of verlengen is dat zeker mogelijk. Neem gerust contact op met één van onze afval adviseurs. Zij staan voor je klaar om de verhuur geheel naar jouw wensen te regelen en voorzien je graag van de nodige informatie. Zo word je bij Regiocontainer volledig ontzorgd!

Tip: Voor een compleet overzicht van onze afvalcontainers bekijk je onze containerverhuur pagina.

Afvalcontainer huren Overijssel

Voor een verhuizing, verbouwing, sloop of bouw van een huis kun je eenvoudig een afvalcontainer huren in Overijssel. Om precies te zijn: in heel Overijssel. Wij leveren behalve in bijvoorbeeld het centrum van Zwolle ook op meer afgelegen locaties. Bij Regiocontainer geldt: vandaag bestellen, morgen een container voor je deur. Wij leveren de containers van maandag tot en met zaterdag.

Je vindt bij ons afvalcontainers van verschillende formaten. De kleinste is 3 m3 en de grootste versie is 40 m3.

Handig weetje: met een lengte van 190 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 110 cm past de 3 m3 afvalcontainer precies op een parkeerplaats.

Een afvalcontainer huren in Overijssel doe je bij Regiocontainer. Het is bij ons zelfs mogelijk om achteraf te betalen!

Container verhuur Overijssel particulier

Bij Regiocontainer kun je een container huren in Overijssel als particulier maar ook als bedrijf. Voordat je de container laat plaatsen, kun je het beste contact opnemen met de gemeente. Het is mogelijk dat je een bepaalde vergunning nodig hebt voor de container.

Let op! Laat je de container plaatsen op je eigen erf? Pas dan op met de ondergrond. Als je bijvoorbeeld tegels hebt liggen, kan het zijn dat deze beschadigd raken door het gewicht van een volle container.

Een container huren in Overijssel als particulier of bedrijf doe je door deze online te bestellen. Je kan daarnaast geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Met de all-in prijzen van Regiocontainer kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan!

Voor een overzicht van de prijzen kun je kijken bij container huren vaste all in tarieven.